EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Näitä yleisiä käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan Aiko Academy Oy (Y-tunnus 2659325-4) (”Myyjä”) www.aikoacademy.fi -sivuston käyttöön sekä tuotteiden tilaamiseen kyseisen sivuston kautta (”Verkkokauppa”).

Rekisteröitymällä ja/tai muutoin käyttämällä Verkkokauppaa, sen kautta saatuja tietoja tai tilaamalla tuotteita Verkkokaupan kautta asiakas hyväksyy nämä Käyttöehdot. Muuten ei voi tehdä tilauksia Verkkokaupasta tai käyttää muita sen palveluja.

Alle 18-vuotiaalta Verkkokaupan käyttäminen edellyttää huoltajan suostumusta.

Hyväksymällä Käyttöehdot asiakas vahvistaa lukeneensa ja hyväksyvänsä Rekisteriselosteessa esitetyt henkilötietojen käsittelyyn liittyvät ehdot. Samalla hän hyväksyy lukeneensa ja hyväksyneensä Suoritusehdoissa määritellyt asiat.

Tuotteiden hintoihin lisätään 24% arvonlisävero. Pidätämme oikeudet hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetin välityksellä Verkkokaupan ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista rekisteröitymisen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin Käyttöehtoihin.

 

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa eritellään mm. tuote, määrä, hinta, välisumma, maksutapa ja loppusumma sekä Asiakkaan tiedot.
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta asiakas voi tarkastaa tilauksensa sisällön.

 

 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa Paytrail-maksupalvelutuottajan maksutavoilla. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Lisätietoa löydät Maksutavat-sivulta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

 

Paytrail

15.11.2017

MAKSUSUORITUS

Kurssi on suoritettavissa maksusuorituksen jälkeen. Kurssisuorituksesta myönnettävä pätevyyden todentava kortti postitetaan, kun kurssi on kurssiehtojen mukaisesti suoritettu. Maksusuoritukset osoitetaan Aiko Academy Oy:n tilille FI86 5660 0620 1011 13 tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN:FI86 5660 0620 1011 13 BIC/SWIFT: OKOYFIHH.

 

TOIMITUSAIKA

Kurssin suorituksesta myönnetään todistus, kun kurssi on suoritusehtojen mukaisesti suoritettu. Todistus toimitetaan sähköisesti käyttäjän tilauksessa määrittämään sähköpostiosoitteeseen. Kursseista, joista myönnetään pätevyyden osoittama kortti, pyritään se postittamaan 7 vuorokauden kuluessa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Aiko Academy Oy:n verkkosivuilla.

Toimitustapa ja -kulut

Kurssin ostohinnat sisältävät posti- ja pakkauskulut, ellei toisin ole määritetty.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain Aiko Academy Oy:n koulutusjärjestelmässä aloittamattomia kursseja. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio Aiko Academy Oy:n tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: sales@trinno.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua ostosta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote (esim. turvakortti) on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi palautusosoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa Käyttöehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin Käyttöehtoihin.
Aiko Academy Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Aiko Academy Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.