YRITYKSESTÄ:

Aiko Academy Oy on valtakunnallinen koulutus-, asiantuntija- ja konsultti­palveluja tuottava organisaatio Tampereella. Tarjoamme yrityksille räätälöidyt koulutukset sekä asiantuntija- ja konsultointi­palvelut heidän tarpeidensa mukaan. Ydinaja­tuksenamme on lisäarvon tuottaminen asiakas­lähtöisillä toiminta­tavoilla.

Meidät tunnetaan osaavana, uudistus­keskeisenä ja luotettavana kumppanina. Luottamus, laatu ja luovuus ohjaavat kaikkea toimintaamme. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millaiset koulutukset ja palvelut vastaisivat juuri teidän toiveitanne parhaiten!

TOIMINNASTA:

Sähköistämme useita ammattia pätevöittäviä ja työllisyyttä tukevia verkkokoulutuksia. Aloitamme toimintamme ammatillisen puolen turvakorttikoulutuksista ja jatkossa lavennamme muillekin toimialoille. Tuotamme koulutussisältöä itse ja yhteistyössä koulutuskumppanimme kanssa. Tarjoamme koulutusalustapalvelua sekä autamme nykyisiä kouluttajia ja opettajia tuottamaan verkkokoulutusmateriaalia.

Aiko Academy Oy ja Trinno Oy ovat solmineet yhteistyöstä verkkokoulutuksien tuottamisesta elinkeinoelämän tarpeisiin. Uusi palvelukonsepti mahdollistaa asiakkaille verkkokaupan kautta tilattavaksi tai ostettavaksi erilaisia digitaalisia palvelu- ja koulutustuotteita.

OMINAISUUKSISTA:

Luokkamuotoisen koulutuksen osuus digitalisoitumisen kaudella tulee vähenemään. Näin kouluttajat, koulutettavat ja työnantajat voivat tehostaa toimintaansa sekä saada samalla parempia yksilöiviä koulutuksia. Verkkokoulutuksemme ovat monikielisiä, järjestelmässämme koulutettavat voivat päivittää osaamistaan ja todentaa pätevyytensä.

VEROVÄHENNYSTÄ KOULUTUKSISTA:

Työnantaja on oikeutettu koulutusvähennykseen ja voi näin hyötyä työntekijöidensä kouluttamisesta verotuksellisesti: ”Koulutusvähennys on elinkeinotoimintaa tai maataloutta harjoittavan työnantajan verotuksessa tehtävä laskennallinen lisävähennys (noin puolet koulutusajan palkkakuluista).”

Myös verkkokoulutukset kuuluvat toiminnan piiriin: Lue lisää…

Yhteydenottotietoja löytyy Ota yhteyttä -sivulta.